Wij staan voor helder leiderschap. Leiders die met intelligentie, humor, zelfvertrouwen en kracht richting bepalen.

let's rock 'n roll!

Mama Mojo helpt leiders hun message kraakhelder te verwoorden.

Zodat zij, schouder aan schouder, de wereld een beetje mooier, schoner en fijner maken om in te leven. We zien leiders voor ons, die ieder met hun eigen following, maar gezamenlijk in hun missie, met grote helderheid, intelligentie, humor, zelfvertrouwen en kracht de richting bepalen.

Om gehoord en gezien te worden met je boodschap, is het belangrijk positie in te nemen. Te laten zien waar je staat en waarvóór je staat. Je hebt een heldere stem nodig. Een heldere stem met een eenduidige, ondubbelzinnige boodschap. Het maakt daarvoor uit welke woorden je gebruikt. Welke tone of voice je kiest. Wij helpen leiders bij het kraakhelder verwoorden van die boodschap, zodat mensen daarop aan kunnen haken. Zodat de impact van je woorden vele malen groter is, omdat het klopt in het geheel.

Mama Mojo is opgericht door Anke Verbruggen en bestaat uit een team van Positioneerstrategen, Copywriters en Designers. Samen creëren zij jouw Mojo Message met heel veel aandacht, liefde en plezier.

 

With love,

Team Mama Mojo

Anke Verbruggen

Founder & Team Captain

Mini Mojo Message: 
"Ik geloof dat we gidsen nodig hebben. Die niet vanuit eigenbelang handelen, maar vanuit het grotere plaatje. Ik geloof in helder, ego-less leadership zodat we van deze wereld een mooie, fijne plek maken om te vertoeven."

Iris Hulshoff

Operational Manager

Mini Mojo Message: 
"‘Je hoeft het niet alleen te doen! Struggles tijdens het ondernemen blijven onnodig lang je focus vertroebelen. Pak die focus terug naar jouw doel, jouw message en zorg dat je de juiste mensen om je heen verzamelt. Together you are strong!’

Digna Brand

Positioneerstrateeg &

Amazing Copywriter

Mini Mojo Message: 

"Iedereen heeft een eigen, uniek geluid. Een eigen woordenschat, een eigen verhaal en eigen thema’s. Die dingen vormen de basis van jouw rock solid brand en business. Alleen als jij je laat horen, kunnen mensen voor jou kiezen. “

Stephanie Knoors

Positioneerstrateeg &

PR / Social Media Specialist

Mini Mojo Message: 

“Alles wat je aandacht geeft, groeit. Daar geloof ik in. En dat geldt ook voor jouw eigen brand. Ik help je om jouw personal brand te rocken vanuit de kracht en kunde die je allang bezit. Take back your power!"

Meet

our

team

Wanna join the Mojo Team?

We zijn op dit moment op zoek naar:

=> Soulful Account Manager (freelance). Van kennismaking tot aan afronding: jij bent het aanspreekpunt voor onze klant. Je bent een opgeruimd persoon en houdt gemakkelijk het overzicht. Je vindt telefonische gesprekken voeren leuk en bent daarin vriendelijk & helder. Je vindt het leuk om te verkopen en mensen daarna in het proces te begeleiden. Je houdt ervan om te werken in een team. We starten met 2-4 uur per week. Klinkt interessant? >>  Stuur ons een berichtje! 

=> Amazing Copy Writer (freelance). Ben jij een geweldige copywriter mét peopleskills? Of weet jij mensen in een paar rake zinnen te positioneren? Laat het ons weten! We zoeken versterking op copy gebied! >>  Stuur ons een berichtje! 

Privacy statement
Algemene voorwaarden

Contact

Studio Mama Mojo

IJsselmeerlaan 2

Weesp

  • Black Instagram Icon