Zoeken
  • Mama Mojo

Mama Mojo | Annual Lunch Event

Wat was het fijn! Oktober 2019 organiseerden we een Lunch Event voor Mama Mojo klanten. Het thema:


"2020: The Greater Vision."

Centraal stond: wat is komend jaar Next Level voor jou? Wat betekent GROOTS dromen voor jou?


In de ochtend deden we een Deep Dive Meditatie met een van onze vaste samenwerkpartners Selina Martin, groei facilitator voor New Age Leaders en eigenaar van het bedrijf Alter. Ze begeleide ons naar de plek waar het állemaal mag beginnen: naar binnen.Na deze heerlijke slow down was het tijd om 'the heat' wat op te voeren. Uitgever Marieke Dijkman kwam langs in de M|M studio. Om ons alles vertellen over het boekenvak: wat maakt een persoonlijk verhaal aantrekkelijk voor een uitgever? Welke boeken verkopen goed en waarom? Heel interessant, aangezien het schrijven van een boek nog altijd veel kan doen voor je positionering!


Na een heerlijke lunch in de loods, speciaal voor ons verzorgd door privé-chef Robin van Robin Kookt, gingen we in de middag verder met Stephanie.


Stephanie Knoors is mede-eigenaar van hét business event voor ambitieuze vrouwen: the selfmade summit. Tijdens dit grootschalige event worden 750 vrouwen geïnspireerd om hun ambities waar te maken.


Stephanie is tevens een van onze vaste strategen in het Mama Mojo Team en kwam ons alles vertellen over het sprekersvak: wat maakt iemand 'boekbaar'? Ze boekt voor Selfmade alle sprekers zelf dus weet goed wat iemand aantrekkelijk maakt voor op het podium. Interesting stuff!
We sloten de dag af in stijl: met een glas bubbels. Waar onze Team Captain Anke Verbruggen ons nog even toesprak: 2019 was een jaar van actief positie innemen, 2020 mag het jaar worden van voelen dat je al op die plek staat.


Tot slot doen we graag nog een shout out naar 'onze' Iris Hulshoff, operationeel rechterhand en steun en toeverlaat van het M|M Team.


It was amazing. Volgend jaar weer! <3


Mama Mojo helpt ondernemer shun message kraakhelder te verwoorden en is expert in het positioneren van leiders. Zodat zij, schouder aan schouder, de wereld een beetje mooier, schoner en fijner maken om in te leven. We zien leiders voor ons, die ieder met hun eigen following, maar gezamenlijk in hun missie, met grote helderheid, intelligentie, humor, zelfvertrouwen en kracht de richting bepalen.


Photo Credits: Tjeerd Paul Jacobs | Video: Sharon Iwerebor

32 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
  • Black Instagram Icon