Met een spot on positionering geven we jou als leider een krachtige stem.

We helpen jou met het kloppend & krachtig verwoorden van jouw boodschap op papier.

Dit noemen we de Mojo Message. Het gaat om jóuw Motivation & Joy. Waarom doe je wat je doet? Wat is er zo belangrijk, dat je niet anders kunt dan er dag (en nacht) mee bezig te zijn?

 

En het mooie aan jóuw Mojo, is dat het zoveel groter is dan alleen jouw plezier. We helpen je om jouw persoonlijke 'Mojo' te vertalen naar een boodschap die gehoord kan worden door ons allemaal.

Zodat jij meer mensen kunt bereiken, raken, helpen en inspireren.

Ga op jóuw plek staan. Wij helpen je aan een kraakheldere Mojo Message. 

Voor wie?

 

 • Je bent ondernemer met een belangrijke missie. Maar je struggelt met het kernachtig overbrengen van jouw boodschap. Daardoor maakt je minder impact dan we de wereld zouden gunnen.

 

 • Je bent al een leading figure. Maar je impact blijft steken op een bepaald niveau. Omdat de positionering en boodschap nog wat rommelig is. Terwijl we graag zien dat jij de weg vrijbaant voor iedereen die ná jou komt.
   

 • Je bent zo dichtbij: je voelt in al je vezels, I am here for a reason. Maar het lukt je niet je vinger erop te leggen: wat kom ik nou eigenlijk vertellen hier op aarde?

 

KRAAKHELDER

Mojo 

Message

Jouw Mojo Message zorgt ervoor dat jij overal helder kunt communiceren wie jij bent en waar jij voor staat. Wat kom je de wereld brengen en waarom? We zorgen ervoor dat je gehoord wordt om de boodschap die via jou verteld mag worden.

 

Je ontvangt jouw kernboodschap kort maar krachtig op papier. Samen gaan we de diepte in. En komen we weer boven met zwart op wit wat je van binnen al voelde, maar waar je nog niet de juiste woorden voor had. Ook geven we je advies over je tone of voice. En do’s and don’ts in jouw profilering en positionering naar buiten toe. Zodat je communicatie naar buiten toe consistent is met jouw binnenkant. En je mensen voor de lange termijn aan kunt haken.

 

Jouw Mojo Message wordt opgetekend & gevisualiseerd in een digitaal document. Dit pak je erbij, iedere keer als je content maakt. Denk aan social media, website teksten, PR pitch, key note, Ted Talk.  Je komt sneller tot de kern en maakt meer impact met je content.

So this is what your Mojo Message will do for you:

 • Helderheid & Rust in je hoofd: je begrijpt zélf (eindelijk) heel goed wat jouw boodschap is.

 • Helderheid = tijdsbesparing: je weet wat je wilt zeggen en komt sneller tot de kern. Denk aan content schrijven voor social media, website teksten, PR pitch.
   

 • Energiebesparing tijdens overdracht: opywriters, fotografen, videografen, maar ook stagaires of nieuwe medewerkers. Eén mailtje en ze snappen jou, jouw boodschap, jouw vibe en wat jij wilt geven aan de wereld. 

 • Je scherpt je podiumprestaties aan: je weet precies waar je uit wilt komen met jouw verhaal. Denk aan het schrijven van een key note, optreden als gastspreker of Ted Talk.

 • Aantrekkelijker voor de media / gastspreker: omdat helder is waar jij dé leider in bent.

 • Aantrekkelijk voor klanten: het is gemakkelijker over te brengen  waarom ze nou juist met jóu in zee moeten gaan.

 • Meer impact als je iets deelt: je komt gemakkelijk tot de kern en weet mensen te raken waar ze geraakt mogen worden.

"Nooit meer

met een mond vol tanden."

Mama Mojo zorgt ervoor dat de 'brei' of 'ruis' die je soms kunt hebben als ondernemer, verdwijnt en er komt richting voor in de plaats. Heerlijk om te voelen.

Mama Mojo heeft ervoor gezorgd dat ik nu eindelijk écht heb gekozen. Ik zat al weken -zo niet maanden- te twijfelen tussen 2 te kiezen wegen in mijn bedrijf. Door de begeleiding van M|M was niet alleen meteen duidelijk welke keuze ik ging maken, maar ook wat dan precies mijn positionering, product en boodschap is. OMG wat een helderheid geeft dat! Ik hoef nu nooit meer na te denken wat ik post op social media, want is duidelijk.

Maar dat niet alleen. Want meteen na mijn keuze ben ik het product wat ik samen met M|M heb bedacht, als pilot gaan verkopen en deze was binnen een paar dagen VOL!

Serieus, dit had ik nooit verwacht. Ook zijn er andere klanten en opdrachten op mijn pad gekomen waardoor het enorm stroomt binnen mijn bedrijf. Een groot cadeau waar ik heel dankbaar voor ben.

 

Voor iedereen die twijfelt om een traject met M|M te starten, zeg ik: wil je langer zelf blijven worstelen? Of in 1 klap super helder wat je te doen staat en hoe je dat vervolgens klip en klaar naar buiten brengt? Als je kiest voor het laatste, zou ik geen moment twijfelen, Mama Mojo is jouw partij.

Mirjam Hegger, 

Podcast Expert

Dit is hoe we werken:

Elke maand hebben we plek voor maximaal 2 positioneer trajecten. Is het iets voor jou? Check dan hier onder de beschikbaarheid!

pak die 
plek!

JANUARI
2020

BESCHIKBARE PLEKKEN:

0

MEI
2020

BESCHIKBARE PLEKKEN:

1

SEPTEMBER
2020

BESCHIKBARE PLEKKEN:

2

FEBRUARI
2020

BESCHIKBARE PLEKKEN:

0

JUNI
2020

BESCHIKBARE PLEKKEN:

2

OKTOBER
2020

BESCHIKBARE PLEKKEN:

2

MAART
2020

BESCHIKBARE PLEKKEN:

0

JULI
2020

BESCHIKBARE PLEKKEN:

2

NOVEMBER
2020

BESCHIKBARE PLEKKEN:

2

APRIL
2020

BESCHIKBARE PLEKKEN:

1

AUGUSTUS
2020

BESCHIKBARE PLEKKEN:

2

DECEMBER
2020

BESCHIKBARE PLEKKEN:

2

11 Copy Writing Tips voor True Leaders!

Use the right words. Share the message only you can share. And claim the spot that was already yours!

Tijd om je stem te laten horen?

Neem gewoon even contact op.

We helpen je graag verder.

Privacy statement
Algemene voorwaarden

Contact

Studio Mama Mojo

IJsselmeerlaan 2

Weesp

 • Black Instagram Icon