4.png

MAMA MOJO PRESENTS:

De Stilte In

Omarm de Winter in jezelf

THE MONTHLY MASTERCLASS

Iedere maand een Online Masterclass door een Top Teacher. 
Om jou meer te laten ervaren van wie je écht bent.

In December verwelkomen we

Annemiek Stam ​ met De Stilte In.

Zondag 13 December

​Locatie: online

Ticketprijs: €35,- ex btw.

Dat is inclusief gratis Nieuwe Maan Meditatie (audio)! Voor jou opgenomen door Annemiek. Deze meditatie helpt je om je te verbinden met je vrouwelijke energie/essentie en je hogere self. Het geeft richting, vertrouwen (of innerlijke kracht) en helderheid op je pad.

De Stilte In

Je terugtrekken. Het donker en de stilte toelaten. Je overgeven aan het ‘niets' dat er lijkt te zijn. Dit is misschien jouw verlangen zodra we de winter ingaan. 

Maar in plaats van naar binnen gaan, rennen we van hot naar her om cadeautjes te kopen, familie te bezoeken, of werkzaamheden af te ronden voor de vakantie.

 

Wil je dat dit jaar anders doen? Mama Mojo slaat de handen inéén met Annemiek Stam van The Full Circle. Annemiek laat je kennismaken met de winter in jezelf: er lijkt niks te zijn, en tóch ben je jezelf aan het voorbereiden op jouw volgende groeicyclus.

Rond de nieuwe maan van december gaan we de rust opzoeken. Die we nodig hebben om op te kunnen laden, om ons te kunnen voeden, om naar binnen te keren en te voelen wat er leeft. Om een vruchtbare bodem te creëren waarop we kunnen groeien, bloeien en manifesteren.


 

Waarom de winter in jezelf omarmen?

Onze balans tussen AAN en UIT staan is verstoord.

Tussen DOEN en ZIJN. 

Tussen MANNELIJKE en VROUWELIJKE ENERGIE.

Tussen CONTROLE en OVERGAVE.

Tussen BINNENWERELD en BUITENWERELD.

Waardoor we nooit meer echt tot rust komen.

Niet meer volledig kunnen ontspannen.

Niet meer volledig kunnen Zijn.

En ons niet kunnen overgeven aan wat het leven voor ons in petto heeft.

Aan waar we naar toe geleid mogen worden.

Wat er door ons –heen- gecreëerd mag worden.

Is het wel jouw verlangen om minder te controleren? Minder krampachtig en gestresst in het leven te staan?

Dan nodigen we je van harte uit voor deze Masterclass!

Voor wie?

3.png

 

 

"Je mag juist in de winter de controle loslaten. Je overgeven aan wat er wil ontstaan. De aardse, vrouwelijke energieflow meer omarmen."

Voor wie?

'De Stilte In' wordt een heerlijk intiem moment van Inner Stillness. En is voor jou als...

 

... je voelt dat het tijd is om rust in te bouwen.

... je geneigd bent om almaar door te gaan. Veelal op wilskracht en het lastig vindt om ook UIT te staan en de stilte op te zoeken.

... je verlangt naar rust, stilte & naar binnen keren tijdens de winterperiode.

... je jouw balans tussen doen en zijn, mannelijk en vrouwelijk, buiten en binnen wilt herstellen.

... je verdieping wilt ervaren in jouw diepste kern.

... je meer vanuit overgave en de vrouwelijke energie wilt leven en ondernemen.

... je de kracht wilt ervaren van 'samen' als aanvulling op jouw Nieuwe Maan Meditatie.

We geven voeding aan jouw diepste basis. Nog onzichtbaar voor de buitenwereld. Maar straks in de lente de bodem om zaadjes in te planten. En het voorwerk op een bloeiende zomer.

Wat gaan we doen?

Deze Masterclass valt samen met de Nieuwe Maan van december. Iedere nieuwe maan is perfect om naar binnen te keren. Om los te laten. Op te schonen. Maar de december maand is extra speciaal door het diepe donker van deze maand. 

Tijdens 'De Stilte In' maken we gebruik van de kracht van de maan én van de kracht van samenkomen. Annemiek zal o.a. een magische visualisatie begeleiden. Doordat we die allen tegelijkertijd doen ontstaat er een energieveld, wat jou als deelnemer ondersteunt om écht los te laten en je helemaal te laten zakken in de stilte. Dus kom het vooral zelf ervaren, want woorden schieten per definitie te kort voor deze mooie experience :)

Investering

Annemiek - september 2020-5345.jpg

The Full Circle

Annemiek Stam

Annemiek is het hart achter The Full Circle. "Je eigen pad volgen. Op jouw eigen natuurlijke ritme en flow. Verbonden met de natuur en Moeder Aarde. Vanuit je vrouwelijke energie en kracht. Vanuit Zijn en ontspanning in beweging komen."

Middel 21.png

Annemiek's Mojo

"Het is mijn missie met The Full Circle om vrouwen weer terug te brengen naar en opnieuw te laten verbinden met hun ware natuur, hun eigen innerlijke ritme en kompas. Zodat ze een soulful leven en onderneming van binnenuit creëren en meer vervulling, vrijheid en flow ervaren. En een bijdrage leveren aan een mooiere en liefdevollere wereld leveren met wie zij zijn."

Details & investering

Datum

Zondag 13 december

Tijd

20.00 - 22.00

Locatie

Online

 


Investering
€35,- ex btw.

Dat is inclusief Nieuwe Maan Meditatie (audio), voor jou opgenomen door Annemiek. Deze kun je er iedere maand bijpakken met Nieuwe Maan om je te helpen verbinden met je essentie / hogere zelf.

Leer onder bezielende leiding van Annemiek de winter in jezelf te omarmen. Maak je diep van binnen klaar voor een bloeiende zomer.

 

Geef toe aan het natuurlijke verlangen om naar binnen te keren. En ervaar wat het voor je doet om te durven loslaten en te laten ontstaan.

 

Mama Mojo en Annemiek Stam van The Full Circle

kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Middel 25.png

MAMA MOJO PRESENTS:

The Monthly Masterclasses

Over The Monthly Masterclasses

Experience the infinite magic of being you. Met de Monthly Masterclass bieden we jou iedere maand de kans om op een diep niveau connectie te maken met jezelf. Via eten, meditatie, schrijven, kunst en nog véél meer laten we jou ervaren wat het betekent om gehoor te geven aan je verlangens, potentie en groei.

Het doel van de Monthly Masterclasses is het doel dat we met ál onze programma's hebben:

Als House of Energy leren we jou te navigeren op jouw innerlijke kompas. Jouw diepste kern energie. Zodat jij jóuw pad kunt lopen. En op die manier meer en meer tot bloei komt als jezelf.

 

Zodat je met jouw zintuigen kunt voelen, proeven & ervaren wat het betekent om volledig ‘jij’ te zijn. Zodat je de 'juicyness' van 'being you' kunt ervaren.


  • Black Instagram Icon