Klaar om op jouw plek te gaan staan?

Plan vrijblijvend een Clear Message Call in.

We helpen je graag onderzoeken of de Mojo Message jouw next step mag zijn.

Danielle Leuvering

Scale Up Mentor

“Mama Mojo hielp ons aan een heldere en krachtige positionering die past bij waar ik voor sta. Verwoord op een manier die raakt, aanzet tot actie en groter ondernemen. Dit boven tafel halen is naar mijn inzien een vak. En Mama Mojo laat zien dat zij hierin de expert zijn. Vooral voor leiders die klaar zijn voor de top of daar al staan, maar het nog niet voldoende laten zien. Je gunt jezelf groei voor je bedrijf en meer voldoening voor jou als leider.”

“Ik heb dit traject als wezenlijk ervaren. Er werd grondig en met zuivere aandacht geluisterd naar mijn verhaal. Het was een helende ervaring om mijn verhaal in de puurste vorm te pakken te kunnen krijgen, mijn verhaal zo volledig en in diepte te kunnen delen en te voelen dat daar helemaal de ruimte voor was.

Door de Mojo Message wéét ik nu dat mijn pad waardevol is. 

Ik doorvoel nu dat wat ik breng er in volledigheid mag zijn.

En dat ik degene ben die dat kan brengen aan hen die ik hiermee kan raken. 

Dat is mijn diepste verlangen, om iets wezenlijks bij te dragen en daarin gehoord te worden en gespiegeld te krijgen dat mensen erdoor worden geraakt.

Dat ik mijzelf nog meer toesta te zijn en te doen vanuit mijn diepste kracht. 

Dit is nu echt nog verder geopend in mijzelf.

 

Ik ben nu bezig met een diep fundament voor mijn business en mijn Mojo Message is daar een essentieel onderdeel van geworden.”

Anne van Strien

Deep Designer & Leader 

Privacy statement
Algemene voorwaarden

Contact

Studio Mama Mojo

IJsselmeerlaan 2

Weesp

  • Black Instagram Icon